Mësoni më shumë

Për ne

Lexoni më shumë reth historis tonë

Korabi Corporation

Korabi NTP është kompania lider në vend e cila mirret me distribuimin e brendeve më të njohura botërore të lëndës së parë të produktev të ndryshme për Furra buke,Pastiçeri dhe produkte të ndryshme për Çokollatë.

Korabi NTP ndodhet në periferi të Prishtinës (Kosovë), ku kompania u themelua në vitin 1955.

 

Synimi e kompanis është të jemi partnerë të besueshëm  për klientët tanë anembanë vendit, për të ndihmuar ata që të japin ushqime dhe  shërbime të shijshëm  për komunitetin e  tyre.

Korabi NTP është distributor i autorizuar i brendeve të mirënjohura si: Puratos, Pakmaya, Corman, Belcolade etj.

0
Themeluar
+
Brende
0 +
Produkte
0 +
Klient

Misioni ynë është të jemi partner të besueshëm për të gjithë klientët tanë në të gjithë vendin, t’i mbështesim ata në zhvillimin dhe rritjen e cilësisë së produkteve dhe gjithashtu t’i edukojmë ata, si dhe të gjithë palët e tjera të interesuara profesionale në fushën e furrave dhe pastiçerive.

Vizioni ynë është të sigurojmë mësime teorike dhe praktike që mundësojnë zhvillimin e aftësive profesionale për të gjithë të interesuarit në vend dhe rajon në fushën e kuzhinës, duke respektuar nevojat e tyre individuale dhe duke marrë parasysh kërkesat e tregut të punës.

Na ndiqni në rrjetet sociale

Përmes rrjeteve sociale ju do jeni çdoherë të informuar në lidhje me të rejat në Korabi Corporation.