KORABI CORPORATION

Arti i gatimit

Shfletoni web faqen dhe njihuni me shërbimet të cilat ne i ofrojmë.

Le të njihemi

bv2

Korabi corporation

A dëshironi të bëheni pastiçier profesional?

Aplikoni tani dhe ndiqni trajnimin profesional për ëmbëlsirave në
“Korabi Innovation Center”

cili është

Misioni ynë

Misioni ynë është të jemi partner të besueshëm për të gjithë klientët tanë në të gjithë vendin, t’i mbështesim ata në zhvillimin dhe rritjen e cilësisë së produkteve dhe gjithashtu t’i edukojmë ata, si dhe të gjithë palët e tjera të interesuara profesionale në fushën e furrave dhe pastiçerive.

cili është

Vizioni ynë

Vizioni ynë është të sigurojmë mësime teorike dhe praktike që mundësojnë zhvillimin e aftësive profesionale për të gjithë të interesuarit në vend dhe rajon në fushën e kuzhinës, duke respektuar nevojat e tyre individuale dhe duke marrë parasysh kërkesat e tregut të punës.

0
Themeluar
+
Brende
0 +
Produkte
0 +
Klient

PRODUKTE PËR

PRODUKTE PËR

PRODUKTE PËR

KATALOGU I PRODUKTEVE

Shfletoni katalogun e produkteve